LANG HOME

特徴についてたずねる

Back
再生
 
  • Wow, this leche flan is so delicious!
    わあ、このレチェ・フランすごくおいしい!
  • Aww. I’m glad you like it.
    あら、気に入ってくれて嬉しい。
  • And you made it yourself?
    一人で作ったの?
  • Yup, I just finished cooking this 30 minutes ago.
    ええ、30分前に出来たばかりよ。
  • It’s so yummy!
    すごくおいしい!
  • How did you make it?
    どうやって作ったの?
  • Ah, well, you need condensed milk, egg, and caramelized sugar.
    ああ、ええっと、必要なのは練乳、卵、カラメルよ。
  • I used native eggs which are very rare nowadays.
    最近では珍しいフィリピン産の卵を使ったの。
  • Okay. Anything else?
    そうなんだ。他には?
  • Yes, I used muscovado sugar, caramelized it and poured some on the llanera.
    うん、マスコバド糖を使って、カラメルにして、ヤネラに入れたの。
  • That’s why the texture of the leche flan is smooth and extra creamy.
    だからレチェ・フランの食感がなめらかで、すごくクリーミーなんだね。
  • And yes, I forgot to tell that I added calamansi for an extra kick.
    あと、もっとパンチを効かせるのにカラマシーを追加したの。
  • Wow! That’s something new.
    へえ!変わってるね。
  • I know. I’m happy you enjoyed it.
    そうなの。喜んでくれて嬉しいわ。
  • Thank you for this delish dessert.
    おいしいデザートをありがとう。

© 東京外国語大学 ©神田外語大学