LANG HOME
特徴についてたずねる
Back
訳
再生
Wow, this leche flan is so delicious!
わあ、このレチェ・フランすごくおいしい!
Aww. I’m glad you like it.
あら、気に入ってくれて嬉しい。
And you made it yourself?
一人で作ったの?
Yup, I just finished cooking this 30 minutes ago.
ええ、30分前に出来たばかりよ。
It’s so yummy!
すごくおいしい!
How did you make it?
どうやって作ったの?
Ah, well, you need condensed milk, egg, and caramelized sugar.
ああ、ええっと、必要なのは練乳、卵、カラメルよ。
I used native eggs which are very rare nowadays.
最近では珍しいフィリピン産の卵を使ったの。
Okay. Anything else?
そうなんだ。他には?
Yes, I used muscovado sugar, caramelized it and poured some on the llanera.
うん、マスコバド糖を使って、カラメルにして、ヤネラに入れたの。
That’s why the texture of the leche flan is smooth and extra creamy.
だからレチェ・フランの食感がなめらかで、すごくクリーミーなんだね。
And yes, I forgot to tell that I added calamansi for an extra kick.
あと、もっとパンチを効かせるのにカラマシーを追加したの。
Wow! That’s something new.
へえ!変わってるね。
I know. I’m happy you enjoyed it.
そうなの。喜んでくれて嬉しいわ。
Thank you for this delish dessert.
おいしいデザートをありがとう。
© 東京外国語大学 ©神田外語大学