LANG HOME
手段についてたずねる
Back
訳
再生
That smells amazing.
すごくいい匂いね。
You're such a good cook.
とても料理が上手なのね。
Thanks. I can teach you if you want.
ありがとう。よかったら、教えるよ。
That'd be good.
嬉しい。
I always bugger it up.
私、いつも目茶苦茶になっちゃうの。
Why don't we start now?
だったら、今すぐ始めようよ。
Sure. What do I do?
そうね。何すればいい?
See those prawns over there?
あそこにエビがあるよね。
Peel them, but leave the tails on.
皮を剥いて欲しいんだ。あ、尻尾は残してね。
Then rinse them under the tap.
それができたら、流しで水洗いをして。
No worries.
わかったわ。
When you're finished, I'll teach you how to make the sauce.
終わったら、ソースのつくり方をおしえるよ。
The key ingredients are tomatoes, capsicum, chilli, and a splash of sav blanc.
必要な調味料は、トマト、ピーマン、唐辛子、ソービニョン・ブランを少々だよ。
Ah, thanks. That's great.
ありがとう。すごいわ。
It always tastes fantastic.
いつも美味しいわね。
Cheers. It's pretty easy.
ありがとう。とても簡単だよ。
Just follow along and you'll be a master chef in no time.
手順通りにやれば、君もすぐに料理名人になれるよ。
© 東京外国語大学 ©神田外語大学