これから、次の言葉を学習します。

ភេសជ្ជៈ, កាហ្វេ, ហាងកាហ្វេ, ក្រូចឆ្មារ, ទឹកដោះគោ, ស្ករ, ពែងកែវ, ទឹកតែ, ទឹកតែលីបតុង, កែវ, ដាក់, ផ្អែម, ញ៉ាំ,
 
開始

© 東京外国語大学

次へ

ភេសជ្ជៈ


(1) 飲み物

© 東京外国語大学

前へ
次へ

កាហ្វេ


(1) コーヒー

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ហាងកាហ្វេ


(1) 喫茶店

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ក្រូចឆ្មារ


(1) レモン

ក្រូចឆ្មារដើមនេះ ទឹកច្រើន។
この木のライムは、汁が多い。

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ទឹកដោះគោ


(1) 牛乳

ម្ហូបអាហារអឺរ៉ុបប្រើទឹកដោះគោច្រើន។
西洋の食事はたくさん牛乳を使う。

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ស្ករ


(1) 砂糖

បបរស្ករនេះ បើថែមអំបិលបន្ដិច វានឹងផ្អែមឆ្ងាញ់។
この甘粥は、塩を少し入れれば、甘さがひきたつ。

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ពែងកែវ


(1) カップ

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ទឹកតែ


(1) お茶

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ទឹកតែលីបតុង


(1) 紅茶

© 東京外国語大学

前へ
次へ

កែវ


(1) コップ

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ដាក់


(1) 入れる


(2) つける

© 東京外国語大学

前へ
次へ

ផ្អែម


(1) 甘い

កាហ្វេទឹកដោះគោផ្អែមស្រាប់ហើយ នៅតែថែមស្ករទៀត?
カフェオレは甘いのにまだ砂糖を入れるの?

© 東京外国語大学

前へ

ញ៉ាំ


(1) 飲む


(2) 食べる

ញ៉ាំសម្លការីជាមួយនំបញ្ចុក និងនំបុ័ង។
そうめんかパンをつけてカレーを食べる。

© 東京外国語大学