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  • Wow, this Kheer is so delicious!
    わあ、このキールすごくおいしい!
  • Aww. I'm glad you like it.
    ああ、気に入ってくれてよかった。
  • And you made it by yourself?
    あなた一人で作ったの?
  • Yup, cooked it just now.
    ええ、ちょうど今つくったの。
  • It's so good!
    すごく美味しい!
  • How did you make it?
    どうやって作ったの。
  • Well, you need milk and rice.
    ええっと、牛乳と米が必要よ。
  • I used basmati mini Mogra rice.
    私はバスマティ・ミニ・モグラ米を使ったわ。
  • It's a kind of a broken rice.
    砕精米の一種よ。
  • Okay. Anything else?
    そう。他には?
  • Yes, you need sugar and dry fruits like almonds, cashews, raisins and dry coconut.
    うん、砂糖とあとアーモンド、カシューナッツ、レーズン、乾燥ココナッツみたいなドライフルーツも必要ね。
  • It enhances the taste.
    より良い味にしてくれるの。
  • Yes, I like them in the Kheer.
    そうね。そういうのが入っているキールが好きだわ。
  • You can also add dalchini and Kesar.
    ダルチニやケサルをいれるのもいいかもね。
  • Wow! Thank you for the delicious Kheer.
    わあ!美味しいキールをありがとう。

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