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手段についてたずねる

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  • I’d love to be able to make your soda bread-
    君のソーダブレッドがつくれたらいいんだけど、
  • is it hard?
    難しいかな?
  • Not at all.
    そんなことないよ。
  • Will I teach you?
    教えようか?
  • Oh would you?
    え、いいのかい?
  • That'd be class!
    それはいい!
  • Just put 2 cups of wholemeal flour, a teaspoon of salt
    全粒粉の小麦をカップ2杯と、塩を小さじ1杯、
  • and a teaspoon of bread soda in a big bowl and mix.
    それと重曹を小さじ1杯を大きなボウルに入れて混ぜ合わせて。
  • Right, that’s easy so far!
    よし、ここまでは簡単だね。
  • Then stir in 2 cups of buttermilk and mix it.
    そうしたら、バターミルクをカップ2杯を入れて、混ぜて。
  • Again, that’s fairly straightforward.
    またもや簡単な手順でよかった。
  • Do I knead it?
    こねていいの?
  • Knead it lightly
    軽くこねてね。
  • and then make it into a flat circle on a floured baking sheet.
    そうしたら、小麦粉をまいたベーキングシートに平たい円にして置いていこう。
  • Ok.
    よし。
  • Get a big knife and mark a cross on the top of the bread
    大きなナイフを使って、パンの上に十字をつけて。
  • and pop it into the oven for about 40 minutes.
    そうしたらオーブンに入れて、40分待とう。
  • How hot should the oven be?
    オーブンはどれくらい熱しておいた方がいい?
  • Oh, about two hundred degrees celsius.
    んー、200℃くらいだね。
  • Great! It’s so easy once you know how!
    よし!一度作り方がわかればもう簡単だね。
  • It’s nice with smoked salmon on it,
    上にスモークサーモンをのせると美味しいよ。
  • or just some butter while it’s still piping hot from the oven!
    それか、オーブンから出して熱々の状態でバターをぬるだけでも美味しいよ。

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