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手段についてたずねる

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  • Did you make that bara brith?
    バラブリスを作ったの?
  • Yes, I did.
    ええ。
  • I really fancy making some, but I've… I've never tried.
    僕も作ってみたいけど、試したことがないんだ。
  • Oh it's easy, it is!
    簡単よ!
  • First you have to make sure you've got all your ingredients.
    まず材料が全部そろっているかを確認すること。
  • Yep.
    うん。
  • Dried fruit, sugar, flour, eggs, mixed spices - is that it?
    ドライフルーツ、砂糖、小麦粉、卵、ミックススパイス、それで全部?
  • More or less,
    大体そうね。
  • but you are missing the most important ingredient!
    でも一番重要な材料を忘れているよ!
  • What's that?
    何?
  • Cold tea!
    冷たい紅茶!
  • Cold tea!?
    冷たい紅茶!?
  • You're having me on.
    冗談言わないでくれよ。
  • No, honestly. You soak the fruit and sugar in the… in the cold tea overnight.
    いいえ、本当よ。冷たい紅茶にドライフルーツを一晩漬けておくの。
  • It makes the fruit plump up, you see.
    そうするとフルーツがふっくらするの。
  • And the cake will taste much better if you do it like that.
    紅茶に漬けておけば、バラブリスはすごく美味しくなるのよ。
  • Well, I do wanna be authentic, like.
    僕も本格的なものが作れるようになりたいな。
  • And then what?
    それでる次は?
  • Well, the next day, stir in the egg first,
    翌日に、まず卵をかき混ぜて、
  • um, then you add the flour and the spice,
    それから小麦粉とスパイスを加えて、
  • and you bake it for about an hour at 180 degrees.
    180度で1時間焼き上げる。
  • Got it. I'll get started.
    わかった。やってみるよ。
  • It's a pity it takes so long though.
    すごく時間かかるのは残念だけど。
  • I'd love to have some now.
    今すぐにでも食べてみたいな。
  • Well, you can have some of mine in the meantime.
    それじゃあ、私が作ったのをどうぞ。
  • Aww… lovely, diolch!
    やった、ありがとう!

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