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手段についてたずねる

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  • That smells amazing.
    すごくいい匂いね。
  • You're such a good cook.
    とても料理が上手なのね。
  • Thanks. I can teach you if you want.
    ありがとう。よかったら、教えるよ。
  • That'd be good.
    嬉しい。
  • I always bugger it up.
    私、いつも目茶苦茶になっちゃうの。
  • Why don't we start now?
    だったら、今すぐ始めようよ。
  • Sure. What do I do?
    そうね。何すればいい?
  • See those prawns over there?
    あそこにエビがあるよね。
  • Peel them, but leave the tails on.
    皮を剥いて欲しいんだ。あ、尻尾は残してね。
  • Then rinse them under the tap.
    それができたら、流しで水洗いをして。
  • No worries.
    わかったわ。
  • When you're finished, I'll teach you how to make the sauce.
    終わったら、ソースのつくり方をおしえるよ。
  • The key ingredients are tomatoes, capsicum, chilli, and a splash of sav blanc.
    必要な調味料は、トマト、ピーマン、唐辛子、ソービニョン・ブランを少々だよ。
  • Ah, thanks. That's great.
    ありがとう。すごいわ。
  • It always tastes fantastic.
    いつも美味しいわね。
  • Cheers. It's pretty easy.
    ありがとう。とても簡単だよ。
  • Just follow along and you'll be a master chef in no time.
    手順通りにやれば、君もすぐに料理名人になれるよ。

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